11.50

Soliga sommarkvällar med ett glas vitt under bar himmel med nära!
Deg:
3dl vatten
2tsk salt
3dl siktat dinkelmjöl
3dl fullkornsdinkelmjöl
0,5 paket jäst


Fyllning:

100 gram mozzarella
2dl riven stark ost
1 kruka basilika
150gram parmaskinka
10st soltorkade tomater
4msk pinjenötter
ruccola

Tomatsås kör jag dolmios pasta såser om jag vill lyxa till det med ett tunt lager!
250 grader, låt degen jäsa ca 30min under duk. Rosta pinjenötterna och lägg på tomatsåsen och ostarna på pizza degen och in i ungnen ca 10 minuter, degen blir godare om du förvärmed plåtarna och penslar med olivolja innan du kavlar ut degen på plåten. Fördela sedan övriga ingridienser och dra några drag med pepperkvarnen över!
Smaklig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0